Διαβάστε για Εμάς

Το Let’s Ferry δημιουργήθηκε για να απλοποιήσει την κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και να σας προσφέρει μέγιστη αξιοπιστία και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών καλύπτοντας κάθε σχετική ανάγκη σας.

Η εταιρία κάτοχος του Let’s Ferry είναι η Gelasakis Shipping and Travel Center ή οποία παρέχει σύγχρονες ολοκληρωμένες ναυτιλιακές και τουριστικές υπηρεσίες από το 1984, οπότε και ιδρύθηκε στα Χανιά από τον Δημήτρη Γελασάκη. Έχοντας κατακτήσει ισχυρές σχέσεις με ευρύτατη πελατειακή βάση και υψηλή τεχνογνωσία για τον κλάδο της, εξελίχθηκε γρήγορα σε μια από τις πιο δυναμικές επιχειρηματικές μονάδες στην Κρήτη στον τομέα του τουρισμού και της ναυτιλίας.

Επιπλέον, από το 2003 προσφέρει υπηρεσίες κεντρικού πράκτορα στις μεγαλύτερες εταιρίες της ελληνικής ακτοπλοΐας. Συγκεκριμένα εκπροσωπεί σαν κεντρικός πράκτορας τις εταιρίες Blue Star Ferries & Superfast Ferries (από το 2003 εως το 2005 στα Χανιά και από το 2008 έως σήμερα στον Πειραιά), ενώ από το 2005 έως το 2008 η εταιρεία διετέλεσε κεντρικός πράκτορας της Hellenic Seaways στα Χανιά. Επίσης η εταιρεία είναι μέλος της ΙΑΤΑ από το 2002, όπως και του ΗΑΤΤΑ από το 2001.

Σήμερα η Gelasakis Shipping and Travel Center, πιστοποιημένη με ISO 9001 από το 2008, διαθέτει τρία υποκαταστήματα, με εξειδικευμένους συνεργάτες, στον Πειραιά, τα Χανιά και τη Σούδα.

Παράλληλα είναι σε θέση με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών κι ενός εκτεταμένου δικτύου επιχειρηματικών εταίρων να προσφέρει υψηλής στάθμης υπηρεσίες σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας, σε μεμονωμένους πελάτες ή και επιχειρήσεις.

Στόχος της εταιρίας είναι οι πελάτες της να λαμβάνουν ξεχωριστές υπηρεσίες, είτε επιθυμούν ένα απλό εισιτήριο είτε οι απαιτήσεις τους φτάνουν στο σχεδιασμό και υλοποίηση του πιο σύνθετου επιχειρηματικού project.

SHARE THIS